Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
S

å jeg gikk tilbake for å spille EPT Wien, EPT San Remo og EPT Monte Carlo, og jeg tilbrakte noen uker sammen med familien min, og deretter dro til Mexico for SCOOP, før du drar rett til Vegas. Det hjelper alltid hvis du kjenner noen fra landet, som gjør at du føler deg trygg. Jeg har vært så heldig å se dyret utvikle brukt craps bordet for salg i nærheten av meg. "Jeg hadde litt chill out tid i Spania etter seks uker i Vegas.

Warrington, Cardiff, Malaga...hva er historien? "Jeg er opprinnelig fra Epsom, i Surrey. Det har vært noen GUKPT hendelser, men ikke mye mer enn det. "Jeg hadde ikke yrke i tankene, men jeg har alltid likt økonomi og matematikk og definitivt ønsket å arbeide i utlandet når jeg var yngre. Det var bare et lite felt – rundt 60-70 spillere brukt mynt operert spilleautomater til salgs.

Spillere som er så bra som dette, alltid få det i slutten brukt craps tabeller for salg. Jeg bodde i Sao Paolo og det er steder du ikke ville gå, og steder som er helt trygge hollywood casino perryville telefonnummer.

Brukt craps bordet for salg i nærheten av meg

TOP