Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
A

ffiliate nettverk av Sverige-baserte Cherry AB, Spill Lounge, har kjøpt industri affiliate Interclick Begrenset i en avtale verdt £1.1 m. Interclick Limited har vært aktiv i den BRITISKE og tyske markeder i mer enn 14 år, service av et nettverk av 40 bransjen domener poker chips hatt og stokk. Cherry uttalt at det forventer de tilbyr for å generere en avkastning på investeringen i henhold til 18 måneder, bidrar til å stimulere veksten i Cherry merkevarer i både STORBRITANNIA og Tyskland beste app for å få poker chips.
Jonas Cederholm, Spill Lounge KONSERNSJEF, sa: "Vi er veldig glade for å ha inngått en avtale med Interclick Limited, et selskap som har lang erfaring av tilhørighet beste app for å lære blackjack. "Både den tyske og BRITISKE markedene er store og vokser raskt beste app for virtuelle poker med venner.
"Oppkjøpet av Interclick eiendeler videre akselererer vår strategi og ekspansjon utenfor Skandinavia, og vil være et nyttig bidrag fra dag én." Cherry KONSERNSJEF Fredrik Burvall sa: "kjøp av domener setter Kirsebær og Spillet Lounge i en sterkere posisjon i affiliate sektor, spesielt innenfor den tyske og BRITISKE markedene beste app for texas hold ' em med venner. "Vi har vært veldig fornøyd med utførelsen av Spillet Lounge så langt, og dette oppkjøpet er veldig mye i tråd med Cherry' s ekspansjon planer.
"Affiliate markedet er en viktig del av online gaming industrien, og Cherry fortsetter å styrke sin online business med dette oppkjøpet." live stream kings casino rozvadov.

Poker chips hatt og stokk

TOP