Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
D

en LeoVegas Konsernet har kjøpt 51% av aksjene i esports spilloperatør), Pixel Holding Group Ltd, for €1,5 m ($1,7 m) poker chips i gif. LeoVegas har gjort kjøpet gjennom LeoVentures og oppkjøpet forventes å være fullført i løpet av tredje kvartal 2018. Pixel Holding Konsernet Malta-basert esports betting nettsted, Piksel.bud, og er for tiden forbereder seg til å utvide sin virksomhet over hele Europa.
LeoVegas har sagt investeringen vil ikke ha en stor innledende innvirkning på selskapets resultat eller finansielle stilling. Gustaf Hagman, administrerende DIREKTØR i LeoVegas Gruppe, sa: "Esports er en internasjonal og raskt voksende område som engasjerer millioner av seere og spillere hver måned. Med denne investeringen i Piksel.innsatsen vi som Gruppe vil få unik innsikt i en ny og raskt voksende segmentet."Robin Ramm-Ericson, MD av LeoVentures, sa: "I Piksel.innsatsen vi har funnet en engasjert team av entreprenører som kommer fra esport-samfunnet poker chips aufteilung 10 euro.
Med sin sterke teknologi og mobile-første spillopplevelse, Piksel.innsatsen er en perfekt match for den LeoVegas Mobil-Gaming Group poker chips og deres verdi. Sammen vil vi drive utviklingen for de absolutt fremste erfaring i esport-satsing." chivas 18 ans geant casino.

Poker chips i gif

TOP