Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
E

sports-spilleplattformen Unikrn har tappet Bill Shihara, co-grunnlegger av cryptocurrency exchange Bittrex, for å bedre tilgjengeligheten og sikkerheten for sine digitale token, UnikoinGold (UKG). På torsdag, Unikrn administrerende DIREKTØR Rahul Sood annonsert at Shihara vil være med på selskapets advisory board som en del av sin aggressive kampanje for å utvide sin UKG nettverk og å tilby cryptocurrency sports betting i nær fremtid. Shihara primære rolle som selskapets crypto rådgiver vil være å gi "innsikt og veiledning for å øke UKG adopsjon og sikkerhet," i henhold til Sood, som spioneringen Shihara beslutning om å komme om bord som en "game-changer" for Unikrn fremtid regler for omaha hi lo poker.

Utnevnelsen av Shihara kom seks måneder etter Bittrex, et Seattle, Washington-baserte cryptocurrency exchange, lansert sin UKG handel regler for roulette spill. I en uttalelse, Sood sa han teller på Shihara er "enestående innsikt og veiledning for å øke UKG adopsjon og sikkerhet," å merke seg at Bittrex administrerende DIREKTØR "gir innblikk i en av verdens mest kvalifiserte crypto ledere." UKG, en desentralisert ERC20 token på Ethereum blockchain, er avlegger av den virtuelle mynt Unikoin, som Unikrn lansert i 2015 arti kata bahasa inggris gambling. Den opprinnelige versjonen av virtuell valuta—nå kalt UnikoinSilver—var bare tilgjengelig på Unikrn plattform, men UnikoinGold kan kjøpes eller selges på tredjeparts børser, eller til og med trukket fra Unikrn helt.
I oktober 2017, Unikrn rake $31 millioner kroner via sin første mynt tilbyr (ICO), setter standard for alle eSports og gaming token salg til dato. Til tross for suksessen av sin crypto, Unikrn mener at det er massevis av ting som trengs å gjøres for å oppnå sine mål. Unikrn annonserte tidligere i år at selskapet forbereder seg på leviathan utrullering hele 2018, inkludert crypto betting, 24-timers resepsjon og real-time spill i aktuelle regioner, re-entry i Australia, med ekte penger spill, forbedret nettside gamification, utvidet bruker for UnikoinGold token og mer.
"[Shihara s] bidrag fra Unikrn board of advisors er perfekt timet sammen med den endelige strekker seg over utviklingen for ekstra cryptocurrency-drevet spill og esport-programmer, inkludert crypto esport-satsing i Europa," Sood sa arti dari kata spilleautomat adalah. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.

Regler for omaha hi lo poker

TOP