Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
F

ebruar 17 har blitt satt som dato for når usas Tredje Circuit Court of Appeals vil rehear New Jersey sports-betting tilfelle. Den Tredje Krets styrt 2-1 mot staten i August, bestemme at lov til å legalisere sports betting på baner for billøp og kasinoer ble introdusert av staten siste året ville bryte 1992 Profesjonelle og Amatører Sport Protection Act.
Saken kan nå være reheard etter den Tredje Krets ' s beslutning om å gi statens underskriftskampanje for å rehear tilfelle en banc, og saken vil denne gangen bli dømt av ca 11 dommerne. Til tross for det faktum at saken vil bli hørt i februar, det kan ta flere måneder for Tredje Krets for å nå en dom hva er sporene på en server. Det er en mulighet for at saken kan bli anket til den AMERIKANSKE Høyesterett, enten ved side.

New Jersey Divisjon av Gaming Håndheving direktør David Rebuck talte til Gambling Insider på saken i November, som beskriver sin tro på at staten hadde tatt et skritt fremover med å bli innvilget rehearing hva er spor i joggesko. Han sa: "Som du sikkert vet, ble vi oppmerksom på en stund tilbake at den Tredje Krets vil høre tilfelle en banc off white jordan 5 spor. Det er trolig første gang at vi hadde en liten seier i vårt arbeid med å date. Vil det sive ut til å vinne?Jeg vet ikke, men det er absolutt mulighet for en dialog og en briefing før hele Tredje Krets, som er uvanlig." Staten var ikke i stand til å gå videre med sine planer om å passere lovgivning siste året etter at de fire store Nord-Amerikanske sports ligaer og National Collegiate Athletic Association begjært en midlertidig forføyning og US District Court blokkert loven. støtende mod spilleautomat divisjon 2.

Hva er sporene på en server

TOP