Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
I

tillegg til utvidet tilstedeværelse i MRG er kjernen Nordiske markedene, Åser vil også få "en internasjonal hub i Malta, med nyetableringen kompetanse og sterk vekst momentum i en rekke Europeiske land." MRG har lisenser i Danmark, Irland, Italia, Latvia, Malta og STORBRITANNIA, og forventer å bli utstedt en svensk lisens ved årets slutt 4217 blackjack lane edmond ok. På samme tid, MRG i styret utstedt en erklæring som sa at det hadde enstemmig anbefalt at aksjonærer godta avtalen. Det gjenstår å se om Åsene vil ha en effekt på MRG nåværende holdning mot Nederland 4225 blackjack eik dr mckinney tx 75070. HVORFOR MEG?Åsene administrerende DIREKTØR Philip Bowcock forklarte sitt selskapets interesse i MRG som et middel for å akselerere Hills' diversifisering, "umiddelbart gjør oss til en mer digital og mer internasjonal virksomhet." Flyttingen vil også se Hills "flytte fra en enkelt merkevare til en rekke merker" for å ytterligere styrke muligheter til vekst i nye og eksisterende markeder.

På onsdag, Åser annonserte at de hadde levert et tilbud om å kjøpe Stockholm-oppført MRG til en pris av SEK69 ($7.50) per aksje, som representerer en 48.5% premium på MRG aksjekurs ved utgangen av tirsdagens handel på Nasdaq Stockholm. Avtalen er underlagt de vanlige regulatoriske godkjennelser i selskapenes respektive markeder.

Selv stripping ut oppkjøp, MRG organisk vekst i lokale valutaer var 27.8% 4209 casino road trail f.kr.. Sju MRG aksjonærer, som har en kombinert 40% eierandel i selskapet, har vist sin vilje til å gjøre avtale. Med NORGE-som er oppført gambling operatør William Hill har laget en SEK2.82b (US$306.7 m) tilbudet om å kjøpe online gambling operatør MRG (tidligere Mr Green). Tillegg av MRG er merker (inkludert Mr Green, RedBet og 11.lv) vil angivelig øke Hills' online-andel av inntekter ved fem poeng til 47%, mens andelen av inntekter fra utenfor STORBRITANNIA vil stige syv poeng til 21%.

STORBRITANNIA investorer dukket opp for å godkjenne Hills' intensjoner, presser selskapets aksjekurs opp så høyt som 10% på første nyheter, selv om prisen har siden falt tilbake til +4% rekkevidde 4201 blackjack eik drive mckinney tx.

4217 blackjack lane edmond ok

TOP