Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
O

nline betting exchange service, Betfair, har kunngjort utnevnelsen av en ny Global Leder av Kunden Markedsføring og Lojalitet i form av Alasdair Wright mistet alle mine penger på poker.

Det vil bli fornyet samtaler for Betfair til å endre navn på selskapet "YoYoBet" slik er det opp og ned arten av firmaet lykke til med krystaller for gambling. Oscar Nieboer, Leder av Merkevare og Markedsføring Tjenester på Betfair kommenterte: "Alasdair bringer en stor rikdom av erfaring, og jeg er glad for å ønske ham velkommen til Betfair. Etter å ha ledet markedsføring lag i Himmelen, han er vel bevandret i å bruke hele spekteret av markedsføring tv, og måtte kjøre store lagene han er kjent med de geografiske og organisatoriske utfordringene som vi står overfor her på Betfair." Før denne avtale, Alasdair fylt en rekke beslektede roller i løpet av en ti-års opphold ved kringkasting giganten BSkyB god flaks sjarm for casino. Ved å fylle den rollen, sa Wright: "jeg er begeistret for å være med på Betfair på en spennende tid i selskapets videre utvikling lykke til bønn for gambling. Det er sjelden man får anledning til å arbeide med slike et nyskapende produkt, og jeg gleder meg til å kjøre markedsføring som gjør det mulig for kundene å få det beste ut av sitt forhold med Betfair." I den andre jobben nyheter, Dragonfish marketing director Gavin Bisdee er angivelig den nyeste medlem av teamet til å forlate.eGaming Review forteller at han drar ned prøvd og klarert rute på å forfølge nye muligheter som den ideelle poker rett nyt løse kryssord.

Han fortalte eGR, "etablering av Dragonfish har vært en utfordrende og svært givende opplevelse, og jeg er glad for at han, gjennom innsatsen til mange dyktige kolleger, det har blitt en høyt respektert B2B virksomhet i spillmarkedet i en så kort tid som den ideelle poker rett crossword. Jeg ønsker nå å gå videre til andre utfordringer, men har ingen tvil om at team vil fortsette å levere gode ting og vokse." Det kommer etter en rekke høyt profilerte avganger fra selskapet i de siste månedene, inkludert CEO David Serah og B2C administrerende direktør Adi Soffer-Te'eni. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.

Mistet alle mine penger på poker

TOP