Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
P

innacle.com sponsing Algarve Pro Racing Team i 2018 Europeiske Le Mans-Utholdenhet-Serien. Pinnacle har gjort et avgjørende skritt i sport sponsing med en avtale for å støtte Algarve Pro Racing Team i 2018 Europeiske Le Mans-Utholdenhet-Serien xcom 2 utility slots ini. Sportsbook vil ha logo merkevarebygging på flankene av 600 Hestekrefter, 900kg Ligier JS P217, den nye spec bil som først ble introdusert i 2017.
Den Europeiske Le Mans-Utholdenhet-Serien starter med en offisiell to dagers test på banen Paul Ricard i Le Castellet, i nærheten av Marseille, etterfulgt av den offisielle race weekend på samme krets. Serien fortsetter med løp på følgende steder: – Kan – Monza, Italia – juli – Redbull Ringen, Østerrike – August – Silverstone, STORBRITANNIA – September – Spa-Francorchamps i Belgia – oktober – Portimao, Portugal Tiden Laget forbereder seg til den kommende sesongen med en omfattende testing program i JS P217 og ved å delta i den Asiatiske Le Mans Utholdenhet-Serien som kom i slutten av oktober dette året xcom 2 wotc configure upgrade slots.

Paris Smith, Pinnacle KONSERNSJEF sa: "Min hensikt er Høydepunktet for å representere høy ytelse i alt vi gjør – fra våre folk til å oddsen vi leverer, så synergi med Algarve Pro Racing Team er ideelt xcom 2 spark utility slots. Vi er veldig glad for å støtte dem, og ønsker laget lykke til på sporet". Stewart Cox, Team Rektor i Algarve Pro Racing Team sa: "Algarve Pro Racing er glad for å ha Pinnacle om bord som en av sine viktigste finansielle partnere for 2018 xcom 2 utility slots mod. Vi håper på et langt og fruktbart forhold for den kommende år og er sikker på at vi kan kjøre til samme suksess på banen som Pinnacle leverer i sports betting verden" craps strategi 3 punkt molly. For mer informasjon om Pinnacle vennligst kontakt [email protected] Følg oss på @PinnacleSports For mer informasjon om den Europeiske Le Mans-Serien Utholdenhet www. EuropeanLeMansSeries.com Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre craps liten motor aiken sc 29801.

Xcom 2 utility slots ini

TOP