Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
"

Barndom og oppvekst er et viktig trinn i utviklingen og eventuelle skader erfarne på dette stadiet i livet kan være skadelig for den fremtidige utvikling, tillit og muligheter for unge mennesker." Rammeverket i seg selv er en 43-siders dokument, som er tilgjengelig online, og fremhever hva studien har allerede bestemt gratis slots the big easy.
Dette er ikke et fait-accompli for UKGC eller Ipsos Mori. Mai 3, kommisjonen lansert sin nyeste rammeverk, denne gang spesielt å bidra til å redusere gambling skader oppleves av barn og unge. Det ser ut til finansielle skade på unge mennesker, og spesielt reduksjon i levestandard som skjer når en forelder som faller byttedyr til en avhengighet gratis slots at utbetaling ekte penger. Rapporten ble utarbeidet av Ipsos Mori i samarbeid med UKGC, og lagt ut hvilke typer skader som kan være forårsaket til unge mennesker med gambling gratis slots som kan vinne ekte penger.
Det bemerker også at unge som starter gambling tidlig kan stunt deres pedagogiske og emosjonelle utvikling gratis slots som betaler ekte penger. Det sitater en elev som sa: "Hvis et barn ikke lærer grunnleggende fordi han er gambling, da han ikke vil være i stand til å ta kunnskapen i eksamen for å få karakterer du trenger for å få en jobb." Studien så også på skadene til relasjoner og helse at gambling kan føre til på unge mennesker, to faktorer som kan være skadet på grunn av en plutselig mangel på midler, eller på grunn av en mangel på oppmerksomhet fra en omsorgsfull forelder. Margaret Blake, bly forsker til det siste, sa: "Dette arbeidet er bare et utgangspunkt, og vi forventer at de rammer og tiltak vil utvikle seg i fremtiden." Direktør for Forskning og Evaluering på GambleAware, Clare Wyllie, la til: "Denne første rammen er laget for å hjelpe og fokus på forskning og tiltak for å redusere gambling skader hos barn og unge.
Den UKGC er programdirektør for Tryggere Gambling, Helen Rhodos, sa initiativ: "å Få en bedre forståelse av virkningen av gambling på barn og unge er en viktig prioritet for Kommisjonen. Vi oppfordrer andre forskere til å bygge ytterligere bevis for å utvikle rammeverket, slik at vi sammen kan bevege seg raskere og gå videre for å redusere gambling skader." Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre oddsen for å få hver hånd i texas hold ' em. UK Gambling Commission (UKGC) er ikke hvile, og legge ut nytt materiale for å hjelpe mot spilleproblemer.

Gratis slots the big easy

TOP