Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
I

Nevada, den første dagen i den vestlige staten new lovgivende økten har visstnok sett en parlamentarikeren innføre et tiltak som kunne se den lovlige alderen for gambling senket med tre år til 18. Ifølge en rapport fra Las Vegas Review-Journal avis, den foreslåtte AB86 mål fra Republikansk representant Jim Wheeler var en av over 200 stykker av lovgivningen som gjelder til Nevada State Assembly i Carson City på mandag, og det står nå overfor en oppoverbakke kamp for å bli virkelighet gratis slots at du ikke trenger å laste ned.

Avisen rapporterte at ideen om å senke Nevada gambling alder fra gjeldende fastsettelse av 21 var først dukket opp av en gruppe av statens gaming regulators i 2008 etter å ha blitt oppdratt av en advokat under et Las Vegas-spill lov konferanse. Men forslaget ble raskt skutt ned av lovgivere med bransjeeksperter for øyeblikket er usikker på hvordan Wheeler ' s forslag vil bli mottatt av medlemmer av Nevada State Assembly før du går til Nevada State Senatet og skrivebord, to-begrepet Republikanske guvernør Brian Sandoval oddsen for å få fire av et slag i poker. "Personlig tror jeg at hvis du er gammel nok til å gå [og] tjene vårt land i fremmede land, du er gammel nok til å komme til Las Vegas eller Reno eller Lake Tahoe-området og ha en god tid," Wheeler fortalte lokale tv-kringkaster KTVN-TV i juli når du sender inn de nødvendige lovforslag utkast til avtale om AB86.
Wheeler fortalte KTVN-TV som passering av sin lovgivning kan se Nevada kasinoer møte en økt utfordring å sørge for at bare spillere som var 21 ble tillatt å konsumere alkoholholdige drikkevarer som gjeldende regler om drikking ville forbli intakt oddsen for å få blackjack to ganger på rad. "Selvsagt, en 18-åring er ikke lov til å drikke i denne tilstanden," Wheeler fortalte kringkasteren oddsen for å få forskjellige pokerhender. "Så, de ville ha for å sjekke identifikasjoner, men de er sannsynligvis gjør det likevel for å sikre at de er i alderen for gambling.".

Gratis slots at du ikke trenger å laste ned

TOP