Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
B

åde operatører er ute i andre markeder utenfor Usa stor kurv spilleautomat tilgjengelighet varsling. På grunn av sin eksplosive popularitet, oppføring avgifter som er betalt for å delta på daglige fantasy sports strømmet til mer enn $3,2 milliarder kroner i U stor kurv viser ingen tilgjengelige spor.

Nå, U. Noen av de største medieselskaper i Australia er visstnok ute til å investere i fantasy sports stor kurv ingen spor tilgjengelig. I henhold til SuperLobby.com både DraftKings og FanDuel rapportert effektiv marginer på 10,8% og 11%, henholdsvis, men overskuddet var mye på grunn av drastiske kutt laget for å garanterte utbetalinger som aktivitetsnivået falt på både operatører og tvers av hele bransjen stor kurv spilleautomat å åpne tid bangalore.
Crown Resorts' Crown Innsats er også vurderer å investere i fantasy satser sektor, ifølge rapporten. Nylig, DraftKings annonsert at det er utsette sin BRITISKE markedet lanseringen til tidlig i 2016, mens FanDuel venter på å få sin UK gambling lisens hva tid betyr asda endre leveranse slots. Den Australske rapportert at TopBetta, en fantasy sports-og satser plattform operatør, hadde "tidlig stadium samtaler" med flere tradisjonelle medieselskaper om mulige partnerskap, med produkter for å bli lansert så tidlig som i neste år.

Stor kurv spilleautomat tilgjengelighet varsling

TOP