Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
I

et forsøk på å lage et plask, DraftKings Marketplace samarbeider med Autograf, en NFT samle plattform co-grunnlagt av Tampa Bay Buccaneers quarterback og syv-tiden Super Bowl-mester Tom Brady. En ikke-fungible token (NFT) er en enhet av data som er lagret på blockchain. I noen tilfeller, NFTs blir sett på som digitale former for sjelden art, med noen imponerende høye prislapper.
Han sier DraftKings Markedet vil kunne gi én prosent til tre prosent i omsetning på hvert produkt de selger, noe som betyr $10 millioner til $30 millioner på $1 milliard i omsetning hva slots betale den beste. DraftKings Markedet vil fungere som eksklusiv distributør av Autograph er NFT innhold. Needham analytiker Bernie McTernan sier DraftKings Marketplace er "en interessant samtale alternativet" for DraftKings, spesielt hvis $10 milliarder sport gjenstander som beveger seg på nettet hva slots utbetaling beste.

I motsetning til tradisjonelle kunstverk, NFTs ikke kan bli holdt eller vises i hjem eller museer. Plattformen vil også funksjonen "kuratert NFT dråper og støtter sekundær-transaksjoner i markedet." Operatøren sa mer informasjon om markedet vil bli utgitt i August. Flere andre CryptoPunks har solgt i godt over $1 million, og andre Beeple verk har befalt multi-million prislapper spilleautomater til salg i sør-afrika.
NFTs kan brukes til en rekke digitale elementer, for eksempel lyd-og videofiler, samt bilder. Siste måned, DraftKings styremedlem Shalom Meckenzie brukte $11,8 millioner på NFT kjent som "CryptoPunk #7523" på Sotheby ' s auksjon spilleautomater til salgs i tennessee.

Hva slots betale den beste

TOP