Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
B

urnett, innspilt i-person-møte mellom de to på en Reno coffeehouse fordi han trodde forespørsel ble merkelig og foruroligende.
Laxalt enige om at det var en "tøff forespørsel", men foreslo at hvis dommeren dømte interne revisjoner ble ikke fortrolig, ville det "opprette en chilling effekt for dere, og dere er nødt til å finne det ut." Adelson er godt kjent som en av Laxalt største politiske givere. Også fremover i Carson City denne uken er en bill, du blir bedt om det av Laxalt sin oppførsel i denne saken, som ville tillate GCB å beholde sin egen juridisk bistand, uavhengig av staten riksadvokatens kontor horn bet på craps-bordet. Nevada Uavhengig utgitt en karakterutskrift på tirsdag av Mars 2016 samtale mellom Gaming Control Board Stol AG Burnett og Laxalt, som på den tiden var de vurderer en fremtidig kjøre for guvernør mens også overfor påstandene om etisk kompromiss horisontale spor mortiser for salg.
Burnett imot forslag om at han skulle sende en amicus kort med domstolen, med henvisning til en "venn av retten" juridisk innlevering som ville informere domstolen om at papirene arkivert av Sanden i en intern revisjon var konfidensiell til Styret horloge tournoi poker gratis. Den GCB stol avvist, sier han ikke tror revisjon registreringer var konfidensielle etter at de hadde vært sirkulert til andre etater i staten. Dagen etter at den er tatt opp samtalen fant sted, Adelson fløy til Reno til å møte personlig med Burnett å gjøre et mislykket banen for amicus kort alene i den mørke poker. og så jeg ville ikke gjøre noe som truer meg heller, og det er derfor den eneste måten jeg tror det er mulig, er hvis vi tror at den smale privilegium er på noen måte er i fare, og vi holdt det på den måten." Laxalt advart om at hvis dommeren avgjorde at interne revisjoner ble ikke fortrolig det ville "lage en chilling effekt for dere, og dere er nødt til å finne det ut .. aloha klynge betaler spor gjennomgang. De ber meg, [og] de har bedt deg, jeg følger opp med deg og se hvor vi er på dette ting." ... Statlig lovgivere var grunn til å avholde en høring på transkripsjonen innholdet og dets konsekvenser på onsdag alfa 8 premiepenger. Samme dag staten Høyesterett ville styre mot Adelson, som søkte fjerne dommeren i dette tilfellet.

Horn bet på craps-bordet

TOP