Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
C

aesars Entertainment Corp sa sent fredag den nådde en "endret restrukturering support-avtale" med den største långivere som selskapet forsøk på å redusere hovedtyngden av gaming industrien-high $22.8 milliarder kroner i langsiktig gjeld hvordan lure spilleautomater. I en uttalelse arkivert like før midnatt (PST), Caesars sa avtalen "bekrefter" støtte av de største kreditorene til restrukturering av selskapets største drifts-divisjon, som var plassert i konkurs i januar hvordan å lure online slots. Selskapet har ikke avsløre noen nye betraktninger det ga långivere for fornyet støtte. Planen for restruktureringen er fortsatt den samme; Caesars er å be om en føderal konkurs dommer i Chicago for å konvertere Caesars Entertainment Operativsystemet Co.i en ekte staten investering tillit. Divisjonen, som har $på 18,4 milliarder kroner i gjeld, kontroller Caesars Palace, Caesars Atlantic City, Harrah ' s Reno og mer enn et dusin regionale egenskaper. Restruktureringen er forventet å trimme nesten $10 milliarder kroner av gjelden fra bøker hvordan lure spilleautomater for å vinne. I juli, Caesars truffet en avtale med en gruppe av sine andre-lien kreditorene på restruktureringsplan, som også inkluderer folding annen drift divisjon, Caesars Vekst Partnere, tilbake til morselskapet.
"I dag er avtalen viser Caesars Entertainment og CEOC pågående arbeid for å fullføre en restrukturering av CEOC consensually og massedrap," selskapet sa i en uttalelse. Caesars ble overlevert et tilbakeslag i forrige uke da konkursen dommeren sa at selskapet ikke kunne forfølge en rask appellere til hans dom som gjør at bondholder søksmål for å fortsette.
Caesars ønsker å omgjøre dommen, sier fire rettssaker av obligasjonseierne i New York og Delaware kunne presse hele Las Vegas-baserte selskapet konkurs. hollywood casino joliet rv park.

Hvordan lure spilleautomater

TOP