Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
M

angfoldig virksomhet: Intralot Italia opererer som et datterselskap av Roma-hovedkvarter, Gamenet Gruppe S qt5 nye signal-slot-tilkobling. I tillegg, Yggdrasil s nyeste utgivelse, Penguin By, vil også bli inkludert, blant mange flere titler som har klatret til toppen av spilleautomat diagrammer. I spillet salgsfremmende verktøy: Yggdrasil hel pakke med topp slots inkluderer BOOST, utvikleren proprietære utvalg av spill salgsfremmende verktøy qt5 designer signal spor editor. Operatøren vil være i stand til å utnytte resultatlistene, i spill, turneringer, konfigurerbare kontanter løp og gamification funksjoner som har vist seg å øke engasjementet og oppbevaring.
Vi er sikre på at spillere vil favne et bredere spekter av innhold, og at vårt samarbeid med Yggdrasil vil snart gi svært positive resultater".. "Vi er veldig fornøyde med lanseringen av dette nye innholdet, siden den støtter vår forpliktelse til å svare på behovene i markedet og catering til spillernes utvikling preferanser qt5 designer signaler og spor. Italia er et veletablert online gaming markedet, og vi forventer ytterligere vekst i fremtiden med etterspørselen fra operatører det økende fra år til år." Også kommenterer avtalen, Chief Executive Officer for Intralot, Francesco Mastantuoni, sa...
"Utvide vårt partnerskap og samarbeid på tvers av store regulert og nylig regulerte markeder er en del av vår langsiktige strategi, så vi er glade for å kunngjøre avtalen vår med Intralot. Administrerende direktør for Yggdrasil, Fredrik Elmqvist, sa.. luckyland slots vil ikke legge på iphone. Leverandør av førsteklasses online og mobil kasino spill, Yggdrasil Gaming har inngått en avtale med global gaming operatør og lotteri løsninger innovatør, Intralot, som vil se sine topp slots innhold som leveres i Italia.

Qt5 nye signal-slot-tilkobling

TOP