Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
I

taliensk-lisensierte operatører' full-års sports betting inntekter økte 44.5% i fjor til €1.34 b. Også bringe glede til operatører' ansikter var desember ' s 75.5% utbetaling forhold til bettors, det laveste tallet hele året hva er et dårlig kast i craps.
Både online poker turneringer og cash games hadde en desember for å lemleste, med turnering inntekter falt med 0,7% til €8.1 m mens cash games gled 7.4% til €6m. Full-års turnering inntekter forbedret nesten en femtedel til €83.1 m mens cash games falt 2% til €69.7 m hva er en kurv satse på roulette. Lottomatica rangert som nummer to i cash-games (7.3%) og en tredje i turneringen aksje (5.3%), mens Sisal rangert som nummer to i turneringer (5.4%) og en tredje i cash-games (5.7%). Den 2017 tallene var goosed av en 287% økning i desember spill håndtak, skyldes delvis til Serie A-fotball arrangerer kamper gjennom høytiden for første gang, å utsette spillerne ferie til slutten av januar.

Pokerstars hevdet brorparten av både turnering (68.6%) og cash games (44.8%) inntekter hva er en bankroll på gambling. Snaitech rangert tredje med 6,9% av omsetning og 9,5% av inntektene. Italia er online gamblers brukt en oversikt sum på sports betting i 2017, sto for over halvparten av alle spill innsatser. Lottomatica hevdet online casino krone med en 9,7% markedsandel, etterfulgt av Sisal (8.5%) og Stjernene Konsernets PokerStars (8.3%) er gambling gevinster anses som opptjent inntekt for sosial sikkerhet.

Hva er et dårlig kast i craps

TOP