Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
R

oberts' assistent Andy Millen er å fylle inn som leder inntil en permanent erstatning kan bli funnet, forhåpentligvis med Jan. Gjeldende fremvisere for jobben inkluderer Hurlford er Darren Henderson og Stranraer manager Stephen Aitken. Ayr United trenger å være en iboende del av fellesskapet." Gilmour hevdet prosjektet vil generere "900 på full tid, varige arbeidsplasser, og vil nytte den lokale økonomien til melodi av £110m." Tidligere denne uken, Ayr United sparket manager Mark Roberts etter seks år med klubben.

På fredag, den Daglige e-Post rapporterte at Gilmour var å holde samtaler med Somerset Park formann Lachlan Cameron på en plan som Gilmour håper vil heve den Skotske Ligaen Ene siden til den Skotske premier league i løpet av seks år. Gilmour fortalte Post som han trodde han hadde "tilbudt en god pris for business", og at partene var "ganske nær vilkårene vi ønsker å legge ut." Cameron bekreftet at han hadde talt til Gilmour, men sa det var "virkelig ingenting å rapportere om det qu 'est ce qu' un ut au poker.

Bodog-sponset Ayr United FC, kan ha fått en tidlig Julegave etter ord brøt at Glasgow-baserte eiendom finansmannen Brian Gilmour, som forbereder seg på å injisere en massiv mengde av kapital i team qu ' est ce que la bulle au poker. Klubben ville flytte til ny stadion ved 2018. E-Post hevdet Gilmour var forberedt på å injisere £45m i klubben over en seks år span om han har lov til å anta at flertallet kontroll. Klubben har vunnet bare en av sine 11 siste kamper og er i håp om å unngå nedrykk til League Two qu 'est ce qu' un bloqueur au poker.
Men Gilmour, som insisterer på at det var "ingen grunn til hvorfor Ayr United ikke bør spille i den øverste halvdelen av premier league." Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre minner grand bahama beach & casino.

Qu 'est ce qu' un ut au poker

TOP