Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
D

et er viktig å huske at det er mange andre bruker for Bitcoin andre enn online gambling, og denne morgenen er økt dedikert til emnet omtalt Max Keiser, CEO & Co-Grunnlegger av StartJOIN.com & StartCOIN.org Simon Dixon, CEO & Co-Grunnlegger av BankToTheFuture.com og Brock Pierce, Managing Partner av Crypto Valuta Partnere (en av hans mange titler og selskaper) kort hvile gjenopprette spell slots.

Han bekreftet LGA planlegger å utstede en konsultasjon dokumentet med finansielle tjenester regulator i Malta og så vil de "arbeide mot en mer langsiktig løsning". Han fortalte CalvinAyre.com, "det er viktig å høre vi ønsker alle regulering, men det er også viktig å ha smart regulering som ikke kveler innovasjon".iGaming advokat og Bitcoin-entusiast Stuart Hoegner ekko Benz kommentarer i en senere panelet når han nevnte vi bør holde deg borte fra streng regulering akkurat nå, og tillate Bitcoin til å utvikle og løse sine egne problemer. Michael Caselli summert opp ting pent når han sa at selv om alt dette er sant, iGaming er en øyeblikkelig forbruksvare som gjør den til den perfekte avenue for å bidra til å bringe Bitcoin mainstream new port richey casino cruise. Han nevnte også en stor mulighet for iGaming tjenesteleverandører som Playtech som enkelt kan integreres Bitcoin i sin eksisterende betalingssystemer nye poker nettsteder i india. Vi godtar Bitcoin er ideelt for globale operasjoner, avgifter er minimal, tilbakeføringer er det ikke mulig, for at kundene enkelt kan gamble med små mengder av penger, tilknyttede selskaper kan få betalt på en daglig eller enda timebasis og transaksjoner er umiddelbar.
Benz har brukt mye tid på å reise til de nevnte jurisdiksjoner til å snakke med regulatorer om Bitcoin og lære dem om fordelene av Bitcoin for sine operatører nye poker steder ikke på gamstop.

Kort hvile gjenopprette spell slots

TOP