Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
O

peratører det sa brutto spill inntekter (GGR) økte med nesten seks prosent siste måned til $2.96 milliarder kroner. David Katz av Jefferies, en av de mest utbredt, etterfulgt gaming og fritid analytikerne på Wall Street, sammenlignet estimert inntjening og sitt kursmål på aksjen på Wynn Resorts, Ltd mark belysning spor 2 overflate. Den nylig åpnet $2,6 milliarder Encore Boston Harbor, selskapets første AMERIKANSKE eiendommen ikke er i Las Vegas, kan hjelpe i søken etter å utvide inntekter horisonter.
Analytikere og investorer har lenge ønsket mer mangfold i Wynn ' s inntekt, noe som betyr redusert avhengighet av Macua og bredere Kinesisk økonomi. Wynn er en sterk kjøpe akkurat nå, og det kan bli tatt over mark belysning spor 4 led psw. Elaine Wynn eier i overkant av 9% av bestanden.
"Vi forbli trofaste i vårt syn for tiden, gitt at handelen forhandlingene er på, M&A-innsats har ikke kommet, og Boston, er nå åpen og drift." Ville være flott å ha en jobb der Du holde endre prognosene til en dag ta til høyre. (NASDAQ:WYNN), men er fortsatt bullish på lager mark belysning spor 4 led-pendellampe.
Kinesisk casino investor allerede kjøpt 5% på $175 en del mark belysning spor 4 innfelt. I Mai, selskapet hevet sin kvartalsvise utbytte til $1 a dele fra 75 cent, men det har ikke nylig annonsert planer om å tilbakekjøp noen av sine aksjer.

Mark belysning spor 2 overflate

TOP