Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
E

n gruppe som representerer en rekke offentlige gambling selskaper er utfordrende Hellas er "urettferdig og ubrukelig" new online gambling enforcement tiltak. Remote Gambling Association, som representerer slike bwin.fest, Betfair, 888, og William Hill, er villig til å ta deres kamp mot den nye greske lov til domstolene, da det er deres tro det burde aldri ha blitt vedtatt av den Europeiske Kommisjonen (EC). Clive Hawkswood, administrerende direktør i RGA, la til: "Disse tiltakene har helt klart blitt introdusert i all hast, og vi kan ikke tro at de har blitt godkjent av Eu-Kommisjonen. De er rett og slett proteksjonistiske i naturen, og hvis EUS regler for det Indre Marked betyr noe da Eu-Kommisjonen må ta umiddelbar handling for å gjøre Hellas revurdere." I et nøtteskall, Hellas har bestilt ulisensiert operatører, inkludert Bwin.party, å slutte som serverer greske punters av 6. desember eller i ansiktet for et tiår i fengsel, opp til €500 i bot og "alvorlig administrasjon straffer" guddommelighet opprinnelige synd 2 rune spilleautomat mod.

EU-godkjent den nye lover og RGA tro at nevnte hastverk er å beskytte monopolet holdt av OPAP – gambling selskap delvis eid av staten. Bwin.party digital entertainment har lansert sin nyeste uttalelse om avgjørelsen av Belgiske myndigheter til å anholde co-DIREKTØR Norbert Teufelberger guddommelighet opprinnelige synd 2 mer dyktighet slots. Selskapet bekreftet at Belgiske myndigheter "intervjuet" Teufelberger i to timer, og at herfra og fremover vil de fortsette å diskutere saker med den Belgiske Gaming Commission (BGC).

Teufelberger, sammen med co-CEO Jim Ryan, har også gitt ut en uttalelse som leser: "Vi har vært i forkant av regulatoriske endringer i Europa i flere år, og vi har lisenser i Gibraltar, Alderney, Danmark, Frankrike, Tyskland (SchleswigHolstein), Italia og Spania er det noen gambling apps. Vi fortsetter å arbeide for et regelverk i Eu-medlemsstatene som er i overensstemmelse med EU-retten." En lysende punkt på bwin.partiet er dyster horisonten er aksjekurs som ikke slipp og har forblitt det samme på 113.3 p i skrivende stund er det noen kleskode for kasino i goa.
Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.

Guddommelighet opprinnelige synd 2 rune spilleautomat mod

TOP