Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
B

ryan Bailey har vært i drift Casinomeister siden lanseringen i juni 1998 når du gjør asda klikk og samle spilleautomater gå online.
I en ganske springende pressemelding tirsdag, chief executive James Lanthier endringer i selskapet, spesielt de som gjelder endringer til anskaffelse avtalen på sosiale spill utvikler DiWip når du gjør asda endre deres levering slots. kvartal 2016, vokste 60 prosent fra 1 når du gjør asda samling slots bli tilgjengelig. Tangelo har blitt enige om å endre utøvelseskurs for 35,000,000 ikke-omsettelige tegningsretter til sine långivere til $0.09.* Selskapet har gitt en total av 1,097,000 aksjeopsjoner under sin aksjeopsjonsprogram til ulike individer, inkludert ansatte, konsulenter og ledere, opptjening kvartalsvis over to år og er underlagt en fire måneders regulatoriske hold perioden planche en rulett bugaboo donkey.
kvartal 2015, og spansk språk mobile spill inntekter er også vokser i en akselererende hastighet," Lanthier sa, og spår at dette vil fortsette.* Viva Mobile, selskapets multi-spill app, nådde #5 i Brasil på Android, og Bingo Rider nådd #12.*Google ' s siste beslutning om å avvikle støtte for Flash technogy har bedt om Tangelo å bytte utvikling av ressurser for å re-utvikling av produkter i HTML5, men dette vil ha en kortsiktig effekt på inntekten planche en rulett bugaboo buffalo. Alle opsjoner kan utøves til en pris av $0.10 per alternativ for en periode av fem år.* Tangelo har inngått en ny consulting avtale med presidenten i selskapet, Vicenc Marti, å endre, blant andre ting, ansvar, lønn og alternativ rettigheter planche en rulett bugaboo anledning. Hver Diwip grunnlegger vil bli utstedt antall ordinære Aksjer som er lik den Kanadiske dollar tilsvarer US$113,010 delt av $0,10 (den "Earnout Aksjer"), heller enn å motta en kontant betaling.på US$113,010 planche en rulett bugaboo cameleon. Den quid pro quo for dette vil være belønning for en del av året-en earnout opprinnelig skyldte i kontanter til Diwip grunnleggerne men i stedet betalt i aksjer i det kombinerte selskapet.

Når du gjør asda klikk og samle spilleautomater gå online

TOP