Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
U

nder et billig hotellrom briefing på Filippinene' Representantenes Hus, PAGCOR stol Andrea Domingo bekreftet planen å kombinere state-regulator med den Filippinske Veldedighet Konkurranser Office (PCSO), som opererer regjeringens konkurranser og lotteri. Rapporten siterte Finans Sekretær Carlo Dominguez III som å si at PAGCOR og andre offentlige eide og kontrollerte selskaper (GOCCs) bør fokusere på sine tilsynsfunksjoner, og la den private sektor til å styre virksomheten aspekter. PAGCOR, bruker landets spill og underholdning industrien for å finansiere nasjonsbygging programmer. "Men på det punktet av logikk, ja, alt er [om] spill." PCSO nestleder og daglig leder Jose Ferdinand Rojas II, på den andre siden, sa han ikke hadde blitt informert av fusjonen snakker.

Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre den beste gratis spilleautomater. Men fusjonsplan blir litt mer komplisert som Filippinene' Økonomi Sekretær vurderer et forslag om å ta PAGCOR ut av den casino virksomhet, I henhold til Manila Bulletin. "Hvis det er politikken til den nasjonale regjeringen, jeg vil ikke objektet det," Domingo fortalte lovgivere, ifølge rapporten fra Rappler den beste gratis spilleautomat app.
Du er helt nødt til å leie virkelig gode ledere for å håndtere det," Domingo sa best gambling site for crypto. Da hun ble spurt om henne til å stå om fusjon, Domingo sagt at de vil rette seg etter President Duterte ordrer hvis han ønsker å kombinere begge etater de beste gambling nettsteder for csgo. Den Filippinske regjeringen er funderer på å slå sammen de Filippinske Underholdning og Gaming Corporation (PAGCOR) og regjeringens state lottery operatør som en del av President Rodrigo Duterte er planer om å innrette state-regulator sosiale ansvar midler.

Den beste gratis spilleautomater

TOP