Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
H

un uttalte at han var "utallige verbal forslag til sex og utallige kommentarer om utseendet hennes.

"Wynn begynte mentalt og følelsesmessig grooming saksøker for sine sanne hensikter; å utnytte sin enorme makt til å tvinge saksøker til å utføre seksuelle tjenester," klagen arkivert av Las Vegas fast Atkinson Watkins & Hoffman LLP stater. Kvinnen hevder at Wynn tvunget henne til å utføre seksuelle handlinger omtrent et dusin ganger i løpet av et år, og han laget "uønskede tilnærmelser," la sine hender på hennes private områder pris lineær spilleautomat diffuser revit. Etter hvert massasje, han ga kvinnen $1000 og fortalte henne aldri til å avsløre sine krav pris liste over telefonen i sporet nigeria.

Wynn, anklaget for krevende seksuelle tjenester fra kvinnelige ansatte i løpet av de siste tre tiår, har nektet noen urett, og la skylden på sin eks-kone for å lede en kampanje som resulterte i et "skred av negative publisitet" og til slutt, hans avskjedssøknad som Wynn Resorts styreformann og KONSERNSJEF den Feb. De siste påstandene er pakket i en 12-siders dokument som inneholder teller for overgrep, batteriet, forsettlig og uaktsom infliction av følelsesmessig nød, kontraktsbrudd, brudd på tillitsforhold plikt, å hjelpe og medvirkning fra selskapets styre, rettsstridig brudd på stilltiende pakt om god tro og rettferdig behandling, konsert av action og sivile konspirasjon standard mengde av poker chips.

Caesars Entertainment Corp og MGM Resorts International er å spille catch up med hverandre på avgifter standard app service plan distribusjon slots grense. En tidligere massasje terapeut arkivert et sivilt søksmål onsdag mot vanæret casino utvikler Steve Wynn, med påstand om at han brukte "hans enorme makt til å tvinge (henne) til å utføre seksuelle tjenester." Advokater for den 49 år gamle kvinnen, som er identifisert i klagen er inngitt i Clark County District Court som "Jane Doe", skrev at hennes møter med milliardær begynte så sent som i 2011, da han begynte booking regelmessige avtaler med henne i sitt kontor, mens døren var låst og bevoktet av sikkerhet og hunder sa han ville angripe på kommando standard app service plan distribusjon slots.
Søksmålet sier også kvinnen gjentatte ganger fortalt ham at hun ikke ønsker å utføre seksuelle handlinger på ham eller se ham naken.

Pris lineær spilleautomat diffuser revit

TOP