Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
V

ictor Cui, administrerende DIREKTØR i ONE Championship, uttalte: "2016 har vært en fenomenal år for ETT Mesterskap. Sammen har vi som mål å levere fans en kontinuerlig unik opplevelse som de aldri vil glemme. 2017 lover å bli enda bedre i form av seere og popularitet som EN Mesterskapet legger ut planer for nye markeder stand up poker kryssord anelse. Jeg vet fans kan bare ikke vente med å komme til byen. ONE Championship er sendt til over 1 milliard seere over 118+ land rundt om i verden, med noen av de største globale kringkasterne, inkludert FOX Sports, Setanta, MNC, Astro, Thairath TV, ABS-CBN, TV5, MYTV, HTV, Esporte Interativo og mer.
I tråd med EN Mesterskapet vekststrategi, å bygge lokale innfødte Asiatisk kampsport helter fra grasrota kampanjen er satt til å dra nytte av potensialet i verdensklasse MMA i Vietnam, Sør-Korea og Japan med arrangementer vil bli annonsert på et senere tidspunkt stand up poker 8 bokstaver. Media Kontakt: Loren Mack, ETT Vm (e): [email protected] (m): +65 9771 5617 @LorenONEFC Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.
About EN Championship™ ONE Championship er den største sport media eiendom i Asiatisk historie stå opp spilleautomater til salgs. Med hovedkontor i Singapore, verdens mest spennende mixed martial arts organisasjonen vert den største sport underholdning arrangementer over hele Asia har den beste Asiatiske mixed martial kunstnere og verdensmestere, som alle er signert til eksklusive kontrakter, på den største medier-kringkasting i Asia tilpassede klistremerker for poker chips. Det var helt historisk for å fremme og 2017 lover å bli enda bedre. Med banebrytende ny network television tilbud, ET Mesterskap er nå sendt til over en milliard seere i mer enn 118 land over hele verden, med en lojal og lidenskapelig fan base av støttespillere fra nasjoner over hele verden tilpasset parkett poker chip tilfeller.

Stand up poker kryssord anelse

TOP