Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
O

m det var det video av Calvin Ayre og Rebecca Liggero nyte god vin i rolling vingårder i Italia eller 28% vekst i online gambling industrien så i 2010, selskaper er fortsatt ute etter å investere i det italienske markedet.
En av de første til å få tak i en lisens, og opererer i Italia var SNAI som har nå bestemt seg for å selge ut halvparten av sine hus til to investering firms.efinancialnews.com har det at Investindustrial, en sør-Europeisk private equity-selskap, og Palladio Finanziaria, en italiensk verdipapirforetak, kjøpt ut av landets største racetrack og sportsspill operatør i en €140m tilbyr gjør en flush slår et fullt hus i poker. De to private equity partners kjøpt 50,68% av den oppgitte gaming selskapets aksjer for €2.3646 hvert, gjennom sitt investeringsselskap Globale Spill. Akkurat nå er det italienske markedet er en modell i Europa som blir promotert på grunn av det faktum at de ikke har bestemt seg for å slå deres land inn noen form for online gambling skatt orgie gambling er et eksempel på hvilke type risiko.
Hvis du legger dette til den økende populariteten av poker turnering, det er litt rart at bedrifter ser til Italia for vekst. Langt fra å kommentere om de var interessert i gamblin' drinkin' og carryin' på med oss på CalvinAyre.com det høres ut fra hva de sier at det er markedet som de har sine begjærlige øyne på.

Investindustrial talsperson sa: "Hvis du sammenligner den italienske betting markedet som i NORGE, det er en yngre og raskere voksende industri, og det er mindre mettet enn i STORBRITANNIA." Du bare vent til STORBRITANNIA hører om dette Investindustrial gambling er et eksempel på hva problemet. Det vil være et ansikt punch kommer din vei, og du kan ikke si at vi ikke advare deg!Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre gambling er dårlig ulovlig og galt.

Gjør en flush slår et fullt hus i poker

TOP