Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
T

ydeligvis flere selskaper ble scoping ut Smarte Duck i januar London konferanser og priser seremonier som om det var i en glorifisert bikini konkurransen. Vi vil fortsette å følge denne historien og gi flere detaljer etter hvert som de blir tilgjengelige, men føl deg fri til å spekulere på hvem du tror selskapet kan være i kommentarfeltet nedenfor spilleautomat nettsteder ingen depositum bonus. Eller som hore gå Glipp av Scarlett.
Bortsett fra med ut drapet. Men muligheten for Clarion kjøpe ut awards er bare et rykte." Clarion tilsynelatende ute av bildet, er det fortsatt noe klarere med hensyn til hvem den andre bud som er involvert i prosessen kan være spilleautomat nettsteder ingen bekreftelse storbritannia.

Mens vi fortsetter å samle inn mer informasjon om historien og noen potensielle kjøpere, er det verdt å se på selskaper som kan være med i trekningen til å betale beregnet £1,3 millioner til kjøp Smart Duck Media spilleautomat nettsteder ingen innskudd. Clarion nylig satt på ICE Totally Gaming show i London Earls Court, dekket her på CalvinAyre.com spilleautomat områder som ikke er dekket av gamstop. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre. Et selskap som er kjent for sin fremste konferanser er Clarion Hendelser. Dette kommer i kjølvannet av januar London Affiliate-Konferansen, som så Elektrisk Ord Plc skaffe Affiliate medias interesse i iGB Affiliate arrangementer og utgivelser business.

Spilleautomat nettsteder ingen depositum bonus

TOP