Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
J

osé Antonio Aboumrad, administrerende DIREKTØR i Claro Sport, uttalte: "Dette allianse med EN Mesterskapet vil tillate oss å utvide Claro Idrett innhold tilbud for Latin-Amerikansk publikum, spesielt med en sport som hver tid har flere og flere fans." ONE Championship er den største sport media eiendom i Asiatisk historie og den største medier-kringkasting i Asia, som strømmes til en potensiell 1-milliard seere i over 128 land. Om EN Championship™ ONE Championship er den største sport media eiendom i Asiatisk historie. Med et talent pool av de største martial kunstnere fra hele verden, blant annet i Latin-Amerika, EN Mesterskapet har konsekvent levert attraktivt innhold csgo gambling nettsteder som tar skinn.
Om Claro Sport Claro Sport er en multimedia sports informasjon plattformen i Latin-Amerika som gir en stor mengde innhold som blant millioner av tilskuere som følge alle aktiviteter gjennom Internett og betal-TV csgo gambling nettsteder som gir deg gratis kreditter. Vi er spent på mulighetene denne utrolige muligheten kommer, og vi kan ikke vente med å bringe autentisk kampsporten til tilhengere i Latin Amerika." Claro Sport er sport multimedia nettverk som tilbyr innhold gjennom internett og betalt fjernsyn, kringkasting ulike programmer 24 timer i døgnet csgo gambling nettsteder der du kan sette inn skins. 26 juli 2017 – Singapore:De største sports media eiendom i Asiatisk historie, EN Championship™ (EN), har nettopp annonsert en blockbuster kringkasting samarbeid med Claro Sport, et multimedia sports informasjon plattform som serverer Latin-Amerika, unntatt Brasil. Claro Sport er en av de største plattformene for sports-og multimedia-innhold i Latin-Amerika med nå som spenner over hele regionen, så vel som internasjonalt til hjem over hele verden. Selskapet ble grunnlagt av Latin-Amerikansk milliardær entreprenør Carlos Slim Helu, og har tidligere kjøpt overføringer av Ol i Sotsji 2014 og 2016 Ol i Rio de Janeiro csgo gambling nettsteder som bruker paypal. Med hovedkontor i Singapore, verdens mest spennende mixed martial arts organisasjonen vert den største sport underholdning arrangementer over hele Asia har den beste Asiatiske mixed martial kunstnere og verdensmestere, som alle er signert til eksklusive kontrakter, på den største medier-kringkasting i Asia.

Avtalen er satt til tillat Claro Sport tilgang til EN Championship-innhold, samt levere live arrangementer over hele Asia gjennom sin Latin Amerikansk tv.

Csgo gambling nettsteder som tar skinn

TOP