Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
D

et er sommer i Vegas, og presset på to corporate gigantene er ratcheting opp i August varme hvordan ødelegge spilleautomater i mafia 3.

MGM Resorts International vil gjennomføre en 20 prosent serviceavgift på alle spa og salonger inne selskapets Strip egenskaper. Selskapet sa den ekstra gebyr hovedsak erstatter tips hvordan å sette på global poker. Fem MGM egenskaper — Mirage, Excalibur, Luxor, MGM Grand og New York-New York — allerede har en serviceavgift på sitt spa og salonger. Aria, Bellagio, Vdara, Mandalay Bay og Delano Las Vegas vil være med på, med kostnad på plass innen utgangen av August hvordan å designe en spilleautomat.
"Vår politikk er basert på industristandarder og fokus på å levere førsteklasses service og en uforglemmelig gjest opplevelse," Brian Ahern, direktør for corporate media relations for MGM Resorts, sa i en e-post hvordan å designe spilleautomat antenne. "Spa og Salong så vel som politikk vil bidra til å forbedre fasiliteter og service, effektivisere samhandling og gir gjestene mulighet til å fokusere enda mer på den erfaring de velger å motta.".

Hvordan ødelegge spilleautomater i mafia 3

TOP