Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
D

en nye avtalen kommer like etter MuchBetter integrert med høyt profilerte aktører innen online gaming industrien som 888.com the art of online poker.
Denne avtalen betyr at iGaming operatører kan integrere MuchBetter som en ny betalingstjeneste på ingen tid i det hele tatt selv om Enkel Betaling Gateway, kan følgende ledelsen av noen av de største gaming merker som 888 american poker 2 ca la aparate. I henhold til Europeangaming.eu... Co-grunnlegger av MuchBetter, Jens Bader uttalte: "Enkel Betaling Gateway, er kjent som et fremoverlent og teknologi-drevet betalinger plattformen, og det er derfor våre integrasjon gjør så mye sans for begge parter american poker 2 ca la aparate laste ned. I henhold til Capurro, selskapet er alltid åpen for å gjøre integrasjoner for sine kunder, holde seg oppdatert på det siste innen betalings-løsninger i markedet. Online Gaming betalingsmetoder: betaling tjenesten er rettet mot Forex forhandlere så vel som online gaming nettsteder, to av de viktigste markedene for Enkel Betaling Gateway.

Toppen online gaming betalinger selskapet, MuchBetter, har annonsert sluttbehandling av deres global integrasjon med Enkel Betaling Gateway, en betaling gateway API. Alternativet bruker de beste sikkerhetsfunksjoner mobile funksjoner american opprinnelige spilleautomater online gratis. MuchBetter dukket opp i sektoren, og har blitt funnet til å bli mer og mer populære i ulike markeder. american poker 2 ca la aparate gratis.

The art of online poker

TOP