Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
A

merican Gaming Association annonsert en shake-up mandag i sin ledergruppe, ansette fem ledende ansatte for å overvåke Washington D hvordan vet du når en spilleautomat er hot. C.-basert handel organisasjon markedsføring kommunikasjon og personvern funksjoner best online roulette gambling sites usa. I en uttalelse, er den gruppen som representerer spill bransjens interesser i Kongressen sa det ansatt personer med erfaring i spillindustrien, og har bakgrunn i privat sektor og med bransjeorganisasjoner best online roulette sites in canada.

American Gaming Association administrerende DIREKTØR Geoff Freeman sa endringer i antall ansatte, og er en del av en omorganisering som legger vekt på proaktiv, kampanje-stil trade association advokatvirksomhet best online roulette real money usa. "Gjennom banebrytende forskning, aggressiv oppsøkende og on-the-ground aktiviteter for denne gruppen av eksperter, vil stillingen AGA til mester gaming sin verdi som en driver for innovasjon og økonomisk vekst," sa Freeman i uttalelsen best online roulette in south africa. De fem inkluderer Sara Rayme, senior vice president of public affairs, som jobbet med MGM Resorts International i selskapets Maryland utvidelse innsats, Chaka Burgess, direktør for myndighetskontakt, som har nesten 20 års erfaring i koalisjonen bygning, lobbyvirksomhet og alliert utvikling, og har tidligere jobbet som direktør i global government affairs division av Amgen Inc.; Allie Barth, senior director of communications, som tidligere har jobbet med U. Travel Association; Elizabeth Cronan, direktør for pengespillpolitikken, som tidligere har jobbet med International Game Technology, og Virginia Vondt Johnson, general counsel, som har 30 års erfaring i privat og offentlig sektor.
Endringene kommer nesten syv måneder inn Freeman ' s tid som administrerende DIREKTØR i American Gaming Association gratis spinn online casino ingen Innskudd. Han erstattet organisasjonens grunnlegger, Frank Fahrenkopf Jr, som pensjonerte seg i juni i fjor..

Hvordan vet du når en spilleautomat er hot

TOP