Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
U

EFA er for tiden undersøker saken og er ennå for å kommentere tilbyr; med Esport-Underholdning å ta over det ville åpne muligheten for Ibrahimović forkaster hans 10% eierskap.. Som en del av avtalen, Esports Underholdning vil betale $19.5 m i kontanter og 12% av sine netto gaming inntekter for de neste to årene. "Dette er en annen flott tillegg for Esports Underholdning Gruppe som vesentlig øker våre inntekter og tilgjengelige markeder."Med denne transaksjonen, forventer vi å få to nye spill lisenser, inkludert en i de strategisk viktige svenske markedet. Esports Entertainment Group har inngått en avtale om å kjøpe den svenske og den spanske-lisensiert sportsspill operatør Bethard 8 9 10 jack i poker.
Dette bryter med de etiske retningslinjer som er fastsatt av FIFA og UEFA 8 blackjack veien skrånende viktigste. Ved ferdigstillelse av lisensen overlevering, vil vi ha seks tier-en konsesjoner."Så nå er det uklart hvordan denne avtale vil påvirke fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic ' s undersøkelse; AC Milan-stjerners kom under gransking etter at det ble rapportert i forrige måned var han en del eieren av Bethard.
Selskapet har sagt at det forventer de tilbyr å være avsluttet og lukket av 1 9 spilleautomat picatinny rail lengde. Den svenske fotballspiller angivelig eier 10% av Bethard gjennom sitt eget selskap, Ukjent AB. juli 2021 9 linjers spilleautomat vgt. I 2020, Bethard generert omsetning på $31m; på grunn av dette, Esports Entertainment har nå hevet sin finanspolitiske 2022 inntekter veiledning fra $100m til $105m 9 gram clay poker chips.

8 9 10 jack i poker

TOP