Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
B

ritisk bookmaker William Hill, har kunngjort utnevnelsen av Ruth Før stillingen som Chief Financial Officer gratis slots med bonus runder uten nedlastinger og uten registrering.
Hun vil bli med operatøren senere dette året fra Worldpay, hvor hun nå jobber som Chief Operating Officer og Assisterende ØKONOMIDIREKTØR gratis slots med gratis spins. Før har betydelig erfaring i økonomi, og har tidligere jobbet som FINANSDIREKTØR i EMI Gruppe og som finansdirektør i private equity-selskapet Terra Firma Capital Partners, og trenger å utnytte at kunnskap så Hills ser ut til å forbedre seg på utfordrende siste formuer gratis slots med massevis av mynter.

Du kommenterer sin avtale, Før sa: "jeg gleder meg til å være med på William Hill på en tid da det er klare muligheter både til å vokse i STORBRITANNIA og for å utvide vår posisjon på den internasjonale scenen assassin ' s creed odyssey siste pil-spor. "Jeg ser frem til å jobbe med teamet for å levere digital kompetanse, øke driftseffektiviteten og teknologi-plattform som vil støtte opp under konsernets videre vekst." Philip Bowcock, nylig utnevnt til stillingen som administrerende DIREKTØR på en permanent basis, lagt til at Tidligere erfaringer i digitale virksomhet og online betaling "er alle svært relevante i forhold til våre strategiske prioriteringer for å levere en enda bedre kundeopplevelse og raskere vekst". assassin ' s creed odyssey evne slots.

Gratis slots med bonus runder uten nedlastinger og uten registrering

TOP