Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
L

edende Channel Islands lotteri og spill med umiddelbar gevinst innhold leverandør, Twelve40 Ltd, har annonsert sin nyeste partnerskap med Ofertas365 for lanseringen av AfroMillionsLotto. Drives av Ofertas365, den nye Afrikansk-mot lotteri blir kontinentets største lotto jackpot og lanserer denne måneden i Nigeria, ifølge pressemeldingen. I henhold til vilkårene i den nylig dannet partnerskap, AfroMillionsLotto vil bli utstyrt med Twelve40 er state-of-the-art programvare-plattform, samt utvikle en skreddersydd nettside for lotteriet. Lotteriet vil angivelig har en rekke spill med umiddelbar gevinst skreddersydd til lotteriet poker i league city. Samarbeidet vil resultere i Panama-basert Ofertas385, og tilbyr den største Jackpotten i Afrika, ifølge pressemelding texas. Daglig leder for Ofertas365, James Leppard, sa, "Twelve40 har hjulpet oss med å bringe AfroMillionsLotto til liv; deres utviklingsarbeid er eksemplarisk og deres rykte for å gå den ekstra mile er 100% støttet opp av sin arbeidsmoral, og kvaliteten på produktet,", ifølge pressemelding poker chips for salg dubai.
Leppard sa at dette er en spennende tid for den Afrikanske lotto markedet poker chips for salg craigslist. Daglig leder for Twelve40, Andrew Jarrett, lagt, "Det er spennende å jobbe med teamet på Ofertas365; deres ideer og tilnærming til innovasjon utfyller vårt team ønske om å presse grensene i både Afrika er lotto og instant win markedet." Jarrett gikk på å si: "Denne lanseringen viser bare hvor allsidig den Twelve40 plattformen er når catering for teknisk og kultur mangfold i et globalt marked." Twelve40 hovedkontor ligger i St poker chips for salg hong kong.
Helier, Jersey, Channel Islands og kombinerer over to tiår med spesialist utvikling bygg og 15 år i bransjen konkrete erfaringer med omfattende kunnskap om den globale lotteri og spill på markedet. Merkelig, deres nettside (som er privateid av en Natasha Malook i henhold til websitepart dot com) sier at virksomheten er i HQ vil i Curaçao, og denne pressemeldingen, om de har rett og slett åpnet opp en affiliate avtale, https://www.prnewswire.com/news-releases/ofertas-365-inc-anuncia-dos-acuerdos-de-afiliacion-con-paddy-power-betfair-plc-y-william-hill-plc-dos-de-las-principales-empresas-de-apuestas-deportivas-sportsbook-betting-ambas-con-base-en-el-reino-unido-584538511.html sier de er basert på et annerledes igjen!.

Poker i league city

TOP