Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
M

ed NORGE-som er oppført gambling operatør Paddy Power Betfair (PPB) sier de små hendene på OSS President Donald Trump laget en bulk i sin Q4 resultat amerikanske stater som tillater gambling. I 2016 trading update utstedt på mandag, PPB sa det forventer full-år 2016 inntekter til å stige 18% til £1.55 b (+11% i konstant valuta), mens inntektene vil komme på mellom £390m til £405m, i tråd med tidligere prognoser amerikanske stater der gambling er ulovlig. Tallene var opp til tross for en utfordrende November og desember, under hvilke odds innsatser rose 28%, mens inntektene fikk bare 12% (-1% i konstant valuta) på grunn av "kunde-vennlig" sportslige resultater. De ugunstige sport resultater koste selskapet rundt £40m i 4.

kvartal, og nesten £5m for at mangelen kom via Trump overraskelse valget i November etter PPB hadde allerede betalt ut tidlig for å bettors som støttet Trump ' s rival Hillary Clinton til å ta opphold i det Ovale Kontor amerikanske delstater hvor online poker er lovlig. Selskapet sa at det delvis oppveid nedgangen via "lavere enn forventet, markedsføring og personalkostnader." 4.
hit ble følte de fleste hardt på online-nivå, som led "noen svakhet i spill." Online omsetningen gikk ned med 3% til tross for sport innsats stigende 15% og en sterk prestasjon av sin Australske-mot Sportsbet splitter, som rapporterte online sports staver og inntekter vokser 25% og 18%, henholdsvis. PADDY MARKEDSFØRING FORTSATT å LAGE BØLGER I Paddy Power halvparten av PPB tjent en tvilsom ære i forrige uke ved å plassere to av sine tv-reklamer i Advertising Standards Authority ' s topp-10 mest klaget om reklame i 2016 sky city casino aldersgrense. Paddy rangert #5 med nyutgivelsen av sin 2010 'blind fotballspiller sparker cat' spot, som har fått 450 viewer klager i fjor. Paddy også plassert syvende for en TV-spot som Skotsk punters erklærte at de ikke var opprørt over deres team ikke å kvalifisere seg for UEFA Euro 2016 turnering fordi de kan fortsatt satse på England for å miste. Ad mottatt 220 klager, men den ASA avviste påstander om at annonsen var rasistisk, sier Skottene stereotypier på skjermen var mer "en feiring av Skotsk kultur snarere enn skadelig tentamen." Den ASA avslått for å opprettholde publikums klager mot enten Paddy annonse, og ASA administrerende DIREKTØR Fyr Parker bemerket at annonser som tiltrekker seg de mest klager "er ofte ikke de som trenger å forby." Annonsene som gjorde 2016 er topp-10, den ASA fastslått at "grensen mellom dårlig smak og alvorlige eller omfattende lovbrudd, hadde vært navigert godt nok." Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.

Amerikanske stater som tillater gambling

TOP