Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
I

en seier for finansminister Moshe Kahlon, Israel har sett nedleggelse av 500 spilleautomater og 150 keno-maskiner etter at han startet en aksjon på state-sponset gambling halloween spilleautomat saga dinheiro infinito.

Den Mifal Hapayis national lottery slått av den automatiserte spill etter forhandlinger med finansdepartementet for å fornye sin operating lisens unnlatt å gi en avtale. Ifølge nyhetskanalen, Haaretz, Finansdepartementet representanter enige om å utvide organisasjonens lisens "for en annen 48 timer for å ende opp med samtaler" på betingelse av at Mifal Hapayis umiddelbart slått av, spor og keno-maskiner.
Uten disse spilleautomatene, national lottery har hevdet at det vil miste ₪800m (m) årlig og vil ha egne for å kompensere for denne summen halloween spilleautomat saga apk-mod. Imidlertid departementet tjenestemenn tror dette tallet er altfor sjenerøse som regjeringen er å tilby Mifal Hapayis mulighet til å utføre ekstra lotterier. De hevder det reelle tallet skal være under ₪250m på grunn av disse omstendighetene halloween slots 30 linhas multi jogos. Atten måneder siden, Moshe Kahlon spådd, "det vil ikke være en enkelt gambling maskin eller alle hest racing i Israel", som en del av sin anti-lotteri korstog osrs best in slot range gloves. "Atten måneder siden jeg sa at det ikke lenger ville være spilleautomater i Israel, og jeg er veldig glad for at fra og med i dag er det ikke noe lenger." I tillegg til dette, Kahlon har til hensikt å øke avgifter på lotteri-gevinster, i håp om å legge rundt ₪200m til statskassen osrs best in slot range helm. Mens i henhold til Hareetz, de endelige vilkårene i avtalen ennå ikke er nådd, Mifal Hapayis har blitt enige om å redusere sin eierandel av 7,5% av inntektene til 7%. osrs best in slot range.

Halloween spilleautomat saga dinheiro infinito

TOP