Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
G

AN aksjer, som er opp nesten 23 prosent i løpet av den siste uken, hoppet til sitt høyeste nivå siden slutten av juni på Penn nyheter gg poker main event resultater. Penn er det 17. Likevel, Penn er de største gaming operatør til dato for å velge GAN som en software leverandør parkett poker chip tilfelle 1000. (NASDAQ:GAN), skaperen av cloud computing programvare for gaming industrien, er stigende igjen torsdag etter at det Britiske selskapet sa Penn National Gaming (NASDAQ:PENN) Penn Interaktiv enhet er en ny klient.
Finansielle vilkår for avtale ikke var offentliggjort. Deler av Penn er i rally-modus i dag, også parkett poker bord for salg. Men det er recouping de tap og deretter noen i dag. parkett roulette bord for salg.
Simulerte Pengespill er en kjerne tilbud av GAN, noe som gjør at casino operatører for å gi sosial spilling tilbud til spillere i usa i forkant av ekte penger iGaming, og gir meningsfull markedsføring og omsetning muligheter for både operatører og GAN," i henhold til teknologi selskapet parkett poker bord for salg.

Gg poker main event resultater

TOP