Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
P

å mandag, den AMERIKANSKE Advokater for the Eastern District of New York og District of Nevada, sammen med New York Police Department, United States Postal Inspection Service (USPIS) og Internal Revenue Service criminal division, annonsert en felles ikke-påtalemyndigheten avtale med CGT over sitt engasjement med en ulovlig messenger spilltjenesten boyaa texas poker ubegrenset chips.

Mer nylig, CGT nådd en $1.5 m oppgjør med Nevada gaming regulators over CGT er unnlatelse av å riktig kjent programvare glitches som både overbetalte og underbetalt (men det meste underbetalt) sin odds kunder på parlay innsatser boyaa texas poker polski na komputer. Magoo-som ringeakt for Colbert er hijinx boyaa texas poker laste ned ios. Cantor laget en splashy ankomst i Nevada ' s sportsbook markedet, men Robert Kapers, AMERIKANSK Advokat for the Eastern District, sa: "denne veksten kom på bekostning av samsvar med loven." Daniel Bogden, USA Advokat for Nevada, og la til at Cantor har innrømmet brudd på føderale lover ved å "akseptere messenger spill, out-of-state betting og behandling av store mengder av penger som var utbyttet av ulovlige aktiviteter." Kapers sa Cantor "ble et sted hvor minst to storstilt ulovlig bookmakere kan hvitvaske deres dårlig fått fortsetter." I henhold til avtalen, Cantor gått med på å betale $16.5 m for å hjelpe og medvirkning til ulovlig gambling virksomhet fra 2009 til 2019, herunder å bistå en øst kysten gruppe kjent som Jersey Boys, som brukes Cantor å permittere innsatser på sin ulovlige odds aprender en jogar poker online.

Nevada sportsspill operatør CG-Teknologi (CGT) har nådd en $22.5 m oppgjør med føderale byråer over dens forbindelser til ulovlig gambling og hvitvasking av penger operasjoner aprender en jogar poker brasil. Uttalelsen hevder at ulovligheten var en direkte følge av Cantor strategibeskrivelse samsvarer av catering til høy-rullende bettors aprender en jugar al poker.

Boyaa texas poker ubegrenset chips

TOP