Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
O

peratørene ville ha å etablere en .co-domenet og alle andre gambling-domener vil bli betraktet som opererer ulovlig det betyr at sporet i hytte.

Denne uken, Colombianske regulator Cojuegos publisert en kort merknad på sin hjemmeside som indikerer at det hadde lagt ut tre utkast til dokumenter som dekker forskrifter og tekniske krav for online gambling virksomhet det betyr at sporet i informatica. 2015 er COP 644,350 (US $200), så antar utkastet betyr 811 x månedlig minstelønn, som er rundt $162k, selv om hvor ofte denne summen må bli overført er ikke klart. Det ser ikke (ennå) ser ut til å være noen grense på antall online lisenser Coljuegos planer til problemet det betyr at spilleautomat på spansk.
Det gjør ikke vondt at begge lands økonomier er å synke som en stein – Colombia er sterkt avhengig av oljeeksport, så det er økonomisk modell har kollapset i løpet av de siste år – og dermed tidligere gambling-sjenert regjeringer er nå ute etter å ta noen potensielle nye inntekt spilleautomat butikker i nærheten meg. Operatørene ville betale minimum skattesats på 17% på brutto spill inntekter (15% på betting produkter som gir et minimum 83% går tilbake til spillerne) spilleautomat store tucson arizona. Kladd ville tillate lisensiert online gambling operatører å tilby RNG kasino spill inkludert slots, roulette, blackjack, baccarat og bingo, poker plus (cash games og turneringer) spilleautomat store tempe.
Utkastet også ville godkjenne sport (ekte og fantasy), med fast odds, parlay og exchange satser alle får grønt lys az. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre. Colombia ' s gambling regulator har åpnet en konsultasjon på å lansere en online gambling er regulert markedet.

Det betyr at sporet i hytte

TOP