Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
P

å juli 11 år, gaming operator ' s kontrakt med PAGCOR utløper. camon c9 pris i sporet nigeria. Den 71 år gamle Duterte sitert vanskeligheten i å beskatte online gambling som den viktigste grunnen for hans beslutning, under et tv-skap møte sist torsdag. Følgende nyvalgte President Rodrigo Duterte ' s løfte i forrige uke for å stoppe spredning av online gambling i norge, landets gaming regulator, Filippinske Underholdning og Gaming Corp (PAGCOR), sa at behandling av online gambling lisenser vil bli midlertidig stanset.

I et intervju Domingo, som var medlem av Duterte er valgkampen team og erstattet Cristino Naguiat Jr som leder av PAGCOR, fortalte lokale medier, "For nå, vil vi fryse utstedelse av lisensene for slike typer spill, og deretter vurdere hva som Presidenten sa," i henhold til Asia Gaming Kort camon c9 pris i sporet. En tre-dagers trading suspensjon har vært søkt av selskapet, og i et brev til Philippine Stock Exchange datert juli 3, selskapets Eierstyring og Information officer Raymund S camon 16 pris i sporet nigeria. PS), falt 22.13 prosent til P19 per aksje, den laveste selskapets aksjer har vært i 14 måneder. Nedgangen har vært tilskrevet av analytikere til å Duterte s direktiv for å PAGCOR å tilbakekalle eksisterende online gambling lisenser i landet fisk gambling tabeller i nærheten av meg.

Bare timer etter å ha blitt tatt i ed sist torsdag, landets 16 fisk spilleautomat til salgs. juli." Den "ubekreftede vesentlig informasjon", som fikk trading suspensjon forespørsel ble ikke angitt av PhilWeb, men på fredag aksjer i selskapet falt med P5.40 eller 22.13% til P19. President og medlem av PDP-Laban politisk parti sa at "en gang" snart han ville bli henviser Andrea Domingo, som Duterte valgt i Mai til hodet PAGCOR, for å tilbakekalle eksisterende online gambling lisenser fisk casino-app for android.

Camon c9 pris i sporet nigeria

TOP