Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
M

en med en mangel på en stav som er involvert, organisasjonen mener bruken av tyvegods boksene kan bli klassifisert som "ekte gambling" i det hele tatt.
"Loot-bokser" har blitt en splittende sak i video-gaming verden i de siste månedene, men de utgjør ikke gambling, ifølge Entertainment Software Rating Board (ESRB), bransjen selv-regulator. Loot-bokser er designet for å danne en "tvang loop" for å holde spillere engasjert, og økonomisk investert i spillet og, som sådan, de har vært i forhold til spilleautomater elk grove. Jeg kan bare ikke se ca casino beliggenhet. Dette er forbruksvare i spillet bokser som tilbyr spilleren randomisert sjanser til å vinne mer virtuelle gjenstander eller ferdigheter ansiktsmaske med slot maskiner.
Men spillere er krenket på deres økende distribusjon innen premium nye utgivelser. "Simulerte pengespill" er der spilleren kan gamble uten å satse eller satser ekte penger eller valuta." Noen spill som inneholder ekte gambling automatisk mottar en "Kun for Voksne" rating og ville bli noe stort spill utgivere ville unngå som de fleste forhandlere ville ikke selge i butikkene deres, ESRB talsperson sa.

Flere land i Asia har allerede utestengt slike mekanikk under gambling lover og innflytelsesrike video-gaming YouTubers har vært å foreslå ESRB til å gjøre det samme ansiktet poker mening i marathi. I denne måneden alene, nye store titler som " Middle Earth: Skyggen av Krig og Star Wars Battlefront 2 har ansatt tyvegods bokser som krever at spilleren å gjøre i spillet microtransactions, til tross for at spillene i seg selv vil sette deg tilbake $60 å kjøpe i første omgang. Men andre ganger vil du ende opp med en pakke av kortene du allerede har." ESRB er oppdrag med vurdering flertallet av video games utgitt i Nord-Amerika ansikt til ansikt poker-app.

Elk grove

TOP