Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
M

ens du fortsatt rangert som #1, Zynga Farmville har falt fra sin 84M 'månedlige aktive brukere' topp av i Mars i fjor til bare 62M spilleautomat vs scratch offs. Disse selskapene er å bruke store summer på markedsføring, men så langt er det regulerte markedet er bare en fjerdedel av størrelsen det ble anslått til å være, før den franske regjeringen å bli involvert spilleautomat se for salg.
I løpet av de siste to ukene, Facebook-spill som har vært på noe av en nedadgående trend. Når tøffe tider hit, kutt er som regel ikke langt bak, og Everest Poker ser ut til å være den nyeste selskapet ønsker å trimme litt fett. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre. La pluss det change, plus c ' est la même valgte.. når er asda klikk og samle spilleautomater tilgjengelig.

Det kutter ikke ut til å være begrenset til en bestemt avdeling, mer som en over styret besparelse når er asda jul slots tilgjengelig. Ikke-Zynga spill, som for eksempel Mindjolt, Pet Society og Bejeweled Blitz, så også tall henge over den samme perioden når er asda jul levering slots utgitt. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre Aktuelle bransjen scuttlebutt tyder på at det er en rekke rene poker selskaper i store økonomiske vanskar når er asda jul slots utgitt. Som administrerende DIREKTØR i Bodog Europa nylig observert, systemet virker nesten designet for å gjøre opplevelsen så ubrukelig at utenlandske bedrifter vil trekke seg tilbake og la de byttet til nasjonale foretak. Selv på toppen hunder, som Full Tilt og PokerStars, er angivelig å ha problemer knyttet til ekom i USA hvordan få stave spilleautomater i dark souls 2.

Spilleautomat vs scratch offs

TOP