Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
F

å det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre spilleautomater uk no deposit bonus holde gevinster. Melco Resorts, som opererer City of Dreams Macau, Studio City, Altira Macau og en streng av spilleautomat klubber kalt Mocha Klubber i byen, sa i forrige uke at de ville være å gi bonuser til godkjente ikke-utøvende personell i forkant av Kinesisk nyttår i begynnelsen av februar spilleautomater u kan betale med telefonen.
Imidlertid, når det publisert sine resultater for tredje kvartal i November i fjor, det ga en sterk outlook for de tre siste månedene av året fortsatt ingen tesco levering slots. Bonusen vil være lik en måned lønn og beslutningen kommer på hælene av lignende bonuser som tilbys av Wynn konkurrenter MGM Kina og Melco Resorts stiv som en poker og sa:.

Selskapet har 13,500 ansatte blant to egenskaper det opererer i Macau – Wynn Macau på halvøya, og Wynn Palace i Cotai. Wynn Resorts, gjennom sin Wynn Macau Ltd.datterselskap, har annonsert at det vil gi en "vinter bonus" til visse kvalifiserte ansatte.

Wynn Macau, samt Wynn Resorts, har ennå ikke sluppet sin fjerde kvartal eller full-års økonomiske resultater stiffener 3eh76034aa blind x1-spor. Wynn forklart i en uttalelse, "Denne bonusen er blitt tildelt for å vise selskapets takknemlighet til alle gruppens medlemmer for deres hardt arbeid, engasjement og lojalitet under det som har vært en god andre halvdel av 2018." Da bonusen vil bli utstedt ble ikke nevnt, men firmaet som la til at "nesten 96%" av arbeidsstokken vil motta utbetalinger.

Spilleautomater uk no deposit bonus holde gevinster

TOP