Fortell om tilbudet

FB TW YT PN
G

enting New York LLC (GenNY), operatør av Resorts World New York City, er å utstede nye obligasjoner for å refinansiere gammel gjeld. "Vi prognose GenNY vil nå brutto belåning på 3x ved 2023 etter utvidelsen," sa Fitch patin en rulett fille rose. kennedy International Airport, og Resorts World New York har over 6,500 spilleautomater og video bordspill.

Flere grunner bekrefte hvorfor det er i morselskapets interesser å støtte opp Queens sted om at støtte er nødvendig patin en rulett fille quel alder. Fitch kaller det tidligere en "viktig mater markedet" for sistnevnte. "Vi forventer at det å generere en høy enkelt-sifret fri kontantstrøm margin når driften er stabilisert, støttes av sunn gaming inntekter, inkrementell returnerer fra sin ekspansjon, og håndterlig vedlikehold capex." patin en rulett fille taille 27.
"Fitch mener GenM er sannsynlig å gi støtte i tider med nød, gitt omdømmerisiko knyttet til en standard og store begått investeringer fra GenM og Genting å etablere konsernets tilstedeværelse i USA," i henhold til ratings agency patin en rulett fille anledning. Dette er på grunn av Fitch syn på den sterke sammenhengen mellom GenNY og GenM, vurderer selskapets strategiske betydning for GenM vekststrategi og geografisk diversifisering ambisjoner og, igjen, de av den ultimate forelder, Genting Berhad," sa ratings agency i et notat hva tid betyr foxwoods casino i nærheten.

Patin en rulett fille rose

TOP